PVR9200T ja PVR9500T

Päivitykset

PVR9200T ja PVR9500T Päivitys

Päivitys ilmateitse, OTA

OTA päivitys ilmateitse saatavilla 21.1.- 21.2.2008

PVR9200T tarkistaa uuden päivityksen automaattisesti valmiustilassa yöllä klo 04:00 ja jos uudempi versio on tarjolla päivitys tehdään automaattisesti. Automaattisen yötarkistuksen asetukset löytyvät seuraavasti:
Menu -> Asennus -> Ohjelmistopäivitys -> Säännöllinen autom. päivitys - Käytössä/Ei käytössä valinnalla.
Päivtyksen voi käynnistää myös valitsemalla Automaattinen päivitys jolloin päivitystarkistus tehdään välittömästi.

Päivityksen lataaminen kestää n 6 minuuttia.

Päivityksen jälkeen on syytä sammuttaa/käynnistää vastaanotin takapaneelin verkkokytkimellä tai irrottamalla verkkojohto.

Heikko antennisignaani ja sen aiheuttamat ongelmat
Päivitys lähetetään samassa kanavanipussa kuin YLEn kanavat joten jos YLEn kanavailla on esiintynyt häiriöitä niin myös päivityksen onnistuminen on epävarmaa. Jos antennisignaali on heikko tai "pätkii" saataa lataamien kestää pidemmän ajan.
Jos antennisignaali on liian heikko keskeytyy lataaminen 2 minuutin aikarajan jälkeen ja näyttöön tulee virheilmoitus "E-OS". E-OS virheilmoituksen saa pois sammuttamalla vastaanotin valmiustilanäppäimellä tai takapaneelin virtakykimellä.
Kun boksi käynnistetään uudelleen tulee päivitysilmoitus uudelleen näyttöön. Ennen päivityksen uudelleen yritystä varmista että antennisignaali on häiriötön YLEn kanavailla.

Päivitys tietokoneella

Lataa ja talleta tiedostot omalle PC:lle
Tiedostojen koko n. 2Mt

Zip pakattujen tiedostojen avaamiseen tarvitset esim. WinZip ohjelman. Sen voi ladata osoitteesta www.winzip.com. Avaa pakatut tiedostot ennen päivityksen aloittamista.
WDN4OAK+.zip (Windows asennustiedostot zip-pakattuna)
Versio 1.00.06.zip

Asenna PC-ohjelma WDN4OAK+ omaan koneeseesi.

1. Kytke RS232 kaapeli digiboxin ja PC:n välille sekä digiboxi Scart- kaapelilla televisioon
2. Käynnistä WDN4OAK ohjelma
3. Varmista että käytettävä COM portti on oikea, vaihda tarvittaessa Comm. port valinnalla, Baudrates = 115200bps
4. Paina "File information" tekstin vieressä olevaa kansion kuvaa.
5. Etsi levyltä lataamasi päivitystiedosto NTPXxxxxx.hdf tiedosto ja paina "Avaa"/"Open" FILE tekstin viereen tulee nyt näkyviin tiedostopolku.
6. Paina WDN4OAK ohjelman "Download" nappulaa.
7. Kytke boksin virta päälle, joko verkkojohdosta tai verkkokytkimellä.
8. Lataus alkaa ja palkki PC ja TV:n näytöllä kasvaa, myös boksin etupaneelissa oleva numero kasvaa. Jos mitään ei tapahdu, tarkista kytkennät ja RS232 kaapeli.
9. Odota kunnes boxin etupaneelin näytössä lukee "END" tai TV-näytössä on viesti päivityksen päättymisestä "Success Downloading !".
10. Käynnistä boksi uudelleen verkkojohdosta tai verkkokytkimellä.
11. Päivitys on nyt valmis.

RS232 nollamodeemikaapeli
RS232 kaapeli on ns. nollamodeemi kaapeli, jonka kytkentä on seuraava:
pin 2 -> 3
pin 3 -> 2
pin 5 -> 5
D9 naarasliittimet kaapelin molemmissa päissä.
Laitteen tiedot päivityksen jälkeen
Menu-> Järjestelmä -> Tila valikossa päivityksen jälkeen näkyvät tiedot:
Laiteversio PVR9200T REV 1.0
Ohjelmistoversio NPXTF 1.00.06
Latausohjelman versio a 4.41
Järjestelmäntunnus 3020.1000

Ohjelmistomuutokset
Uusin versio sisältää myös aiempien muutokset:

Versio: 1.00.06
1. EPG latausnopeutta parannettu
2. Toistossa esiintynyt ajoittainen kuvan pysähtely korjattu (Maksukanava tallenteet)
3. Satunnainen EPG ajastusongelma YLEn kanavilla korjattu

Versio: 1.00.04
1. Komponenttimuutoksien tuki (ei vaikutusta toimintoihin)
2. Pieniä korjauksia (64x kelaus, kirjanmerkki ym,)
Muutoksien vähäisyyden vuoksi tätä versiota ei jaeta ilmateitse.

Versio: 1.00.03
1. Salatuilta kanavilta tehdyt tallenteet tallennetaan salaamattomana.
2. Muita pieniä korjauksia

Aiemmat ohjelmistotiedostot

NPXTF10004_all.zip (.hdf zip-pakattuna)
NPXTF10003_all.zip (.hdf zip-pakattuna)

USB siirtoohjelma Media eLinker
USB siirtoohjelma asennustiedostot.